Det är beräknat till fyra personer.
Tillsätt citronjuice, hälften av persiljan, salt och peppar.
Häll upp soppan och garnera med resten av persiljan.
- 8 dl kantareller / trattkantareller
- 2 schalottenlökar
- 2 msk smör
- 4 dl buljong/spad från grönkål eller vatten
- 1 1/2 msk konc kycklingfond
- 3 dl vispgrädde
- 1 msk färskpressad citronjuice
- 2 msk finhackad persilja
- 1 tsk salt
- 1 krm peppar
Tillsätt citronjuice, hälften av persiljan, salt och peppar.
Häll upp soppan och garnera med resten av persiljan.
Vitlöksbröd!
- 2 st bröd av formfranska
- Bregotts smör med havssalt
- 2 pressade vitlöksklyftor
- Riven västerbotten ost
Dela bröden i trekanter. Blanda smöret med de pressade vitlöksklyftorna och bred på brödet. Strö över lite riven ost och så in i ugnen 175c tills bröden fått gyllene färg! 
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar